Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychologen in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze psychologen.

Bezieling in je werk- Workshop met Loopbaanopstellingen - Deze Workshop is offline

Deze Workshop kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Psycholoog.nl. Vind een andere Workshop via onderstaande links.

Omschrijving

Sta je voor een keuze of verandering in je loopbaan, je werk, je onderneming? Wil je met meer energie en bezieling leven en werken ? Via loopbaanopstellingen en systemische oefeningen krijg je inzicht in wat er speelt op onbewust niveau in jouw situatie en wat een passende volgende stap is. Door hiernaar te kijken voel je meer ruimte om je eigen keuzes te maken.

Sta je open om verder te gaan dan “werken vanuit het hoofd” en ben je bereid om een eigen thema of vraag in te brengen? Dan ben je van harte uitgenodigd om aan de slag te gaan met je eigen werk- of loopbaanvraag via een reeks van oefeningen die voor iedereen toegankelijk en nuttig zijn.

Vragen waar je mogelijk een antwoord op wil

  • Welke keuze maak ik voor de volgende fase van mijn loopbaan, mijn onderneming, mijn leven?
  • Op welke plek en vanuit welke rol ben ik het krachtigst?
  • Wat belemmert me in de samenwerking met bepaalde collega’s/ klanten / leidinggevende(n)?
  • Waarom lopen bepaalde dingen in mijn organisatie of afdeling niet vlot ?
  • Hoe kan ik afscheid nemen van deze fase in mijn loopbaan?
  • Waarom raak ik zo uitgeput in mijn werk?

Voor wie ?

Ondernemers, professionals, ZZP’ers, leidinggevenden, HR professionals

Wie zijn we ?

De workshop wordt begeleid door Els Demesmaeker (B) en Anita Michgelsen (NL). We leerden elkaar kennen in de opleiding Systeemdynamiek in Organisaties bij het Hellingerinstituut en hebben beiden een brede achtergrond in leiderschaps-en organisatie-ontwikkeling. Vanuit onze passie om mensen dichter te brengen bij wat hun echt bezielt startten we deze samenwerking.

Praktisch

  • Timing – 6 maart 2020 van 9.30 tot 16.30 uur.
  • Locatie – Grenshotel De Jonckheer, Ossendrecht. Dit is op de Belgisch Nederlandse grens, een gezellig hotel in groene omgeving, vlakbij autosnelweg.
  • Kostprijs – per deelnemer inclusief lekkere lunch, drank en versnaperingen € 135,00 excl. BTW.

Schrijf nu in door een mail te sturen aan info@amazo.be voor 6 feb 2020. Of een berichtje naar info@anitamichgelsen.nl of els.demesmaeker@amazo.be.

Na inschrijving ontvang je een factuur. Je inschrijving is definitief na betaling van de factuur.

Enkele reacties van deelnemers:

“Bedankt voor de fijne begeleiding van deze dag vol verdiepende en verrassende inzichten” Hella, Strategisch adviseur

“Op deze ene dag kwam ik tot een helder inzicht in wat mijn volgende stap is. Vanuit ervaring en doorleefd gevoel.” Karen, HR Director
Zoek een andere cursus

Locatie cursus