Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychologen in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze psychologen.

Deel je positieve ervaring met therapie

Jouw positieve ervaring met therapie kan de stap naar therapie vergemakkelijken voor mensen die nog zoekende zijn. Deel hieronder je ervaring en doorbreek samen met ons het taboe rond therapie. Dank je voor deze waardevolle bijdrage!

Noot: Het is geenszins de bedoeling een reviewsysteem aan te bieden om individuele psychologen (positief of negatief) te beoordelen of om reclame te maken voor psychologen. De voornaam van de psycholoog en de belangrijkste therapievorm kan wel vernoemd worden. Met specifieke klachten over een psycholoog kan je terecht bij de beroepsvereniging van deze psycholoog


Was je eigenlijk op zoek naar de ervaringen van anderen? Lees hier hun therapie-ervaringen.

Ben je psycholoog? Lees onze toelichting over de therapie-ervaringen.

Over de therapievorm
Je ervaring
Deze zal niet getoond worden
Over jou
Optioneel. Je initialen of dit vak leeg laten kan ook als je volledig anoniem wil blijven
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Afronden