Terug naar boven

Roos Vader - Janssen

PsyGouda

Arbeidspsycholoog

Fokkerstraat 18

2811ER Reeuwijk - (ZH)

Introductie

Zoek je een psycholoog zonder wachtlijst?

Welkom! Mijn naam is Roos Vader - Janssen, Psycholoog en ervaringsdeskundige, gevestigd in Gouda/Reeuwijk. Vanuit PsyGouda help ik mensen die last hebben van stress, burn-out, overspannenheid en hoogsensitiviteit, of willen werken aan een verbeterde energiebalans, (rouw)verwerking, inzicht willen krijgen in hun sterke kanten, assertiviteit, of meer optimisme, veerkracht, zingeving en zelfvertrouwen willen ervaren.

Over mij

Ik ben psycholoog, afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Samen met mijn man woon ik in Gouda. Binnen PsyGouda combineer ik de kennis en tools van zowel de (Arbeids)Psychologie als van de Positieve Psychologie.

Zelf heb ik in het verleden langdurig last gehad van een burn-out. Deze moeilijke en ook leerzame tijd heeft mijn ervaring en kennis als psycholoog enorm verrijkt. Hierdoor weet ik als geen ander hoe je zowel fysiek als mentaal uit balans kunnen raken en dat deze sterk met elkaar verbonden zijn. Ik kan me inleven, en kijk tegelijk met kennis vanuit de Psychologie naar jouw hulpvraag.

Ik bied als psycholoog ondersteuning in jouw persoonlijke groei, en help je graag om vanuit bevlogenheid weer met plezier, motivatie en energie te kunnen werken of studeren.

Werkwijze

Tijdens de gesprekken breng ik samen met jou in kaart wat de hulpvraag is en welke stappen je kunt gaan ondernemen om tot de gewenste situatie te komen. Uiteraard mag je me hierbij alle vragen stellen die in je opkomen.

Ik luister naar jouw verhaal, en vind het belangrijk om je inzichten te geven en tools aan te reiken zodat je thuis ook actief aan de slag kunt. Dit doe ik onder andere door praktische oefeningen mee te geven die je gaan helpen om zelf weer grip te krijgen op de situatie.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich als positief en oplossingsgericht. Het doel is dat jij met nieuwe inzichten, positieve energie en praktische handvatten naar huis gaat.

Praktische informatie

Voor het aanvragen van een intake-gesprek (of voor overige vragen) kun je het beste contact opnemen via onderstaand contactformulier, of door een mail te sturen of per telefoon. Het is fijn als je dan vast kort benoemt wat je hulpvraag is.

Wanneer je gebruik maakt van het contactformulier dan neem ik per telefoon of mail binnen 2 werkdagen contact met je op. Het kan voorkomen dat ik je van tevoren vast vraag om een vragenlijst in te vullen (bijvoorbeeld de Burn-out Assessment Tool) om deze tijdens het intake-gesprek samen te kunnen bespreken.

Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van de huisarts nodig. Hierdoor is er geen sprake van een wachtlijst.

Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen!

Lees verder

Therapievormen

Psycholoog Arbeidspsycholoog Therapie Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Perfectionisme Overspannen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Jongeren Mannen Vrouwen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Psychologische begeleiding video call (Skype, Zoom e.a.) Psychologische begeleiding in de buitenlucht In de psychologenpraktijk (tijdens corona) NVT Psychologische begeleiding via telefoon - gsm Psychologische begeleiding via chat Psychologische begeleiding over het internet

Consulttype

Individuele therapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Maandag t/m vrijdag

Wachtlijst

Geen

Prijs voor een consult

100 euro voor een consult

Duur van de sessie

45-60 minuten

Opleiding

Master Positieve Arbeids- en Organisatiepsychologie, Erasmus Universiteit Rotterdam
Positieve Psychologie, Universiteit Leiden
Oplossingsgericht werken, Trainingsinstituut Wijs
Bachelor Psychologie, Universiteit Leiden

Vergoeding zorgverzekering

De meeste werkgevers vergoeden sessies bij PsyGouda, vraag hier vooral naar!

Beroepsvereniging

Nederlands Instituut Psychologen (NIP)

Neem contact op met Roos

Fokkerstraat 18

2811ER Reeuwijk - (ZH)

Zuid-Holland

Toon telefoonnummer

https://psygouda.nl

Routebeschrijving