Terug naar boven

Erna Hemming

La Voce Felice - singing therapy & vocal coaching

Coach

Deze psycholoog kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Psycholoog.nl.

Vind een andere psycholoog via onderstaande linken:

Vind een psycholoogVind een psycholoog in NaardenVind een Coach

Introductie

Als zangtherapeut/vocal coach heb ik inmiddels ruim 12,5 jaar praktijkervaring opgebouwd. Werken met volwassenen, kinderen, jongeren, koren, groepen en bedrijfsteams is voor mij zóveel meer dan ‘alleen’ maar zingen volgens een methode. Mensen zien hun stem vaak als extern instrument, die je kunt trainen. Maar door écht verbinding te maken met je stem spreek je het zelfhelende vermogen van je lichaam aan. Deze holistische methode heb ik in de afgelopen jaren intensief ontwikkeld in mijn zanglespraktijk. Als hoogsensitief persoon voel ik intuïtief aan waar iemand behoefte aan heeft. Het komt regelmatig voor dat leerlingen intuïtief weten dat ze met mentale problemen bij mij terecht kunnen. Dit geldt voor een Burn-out, depressie, problemen in de persoonlijke sfeer, PTSS; ik help deze mensen met mijn expertise graag hun stem (terug) te vinden en de weg naar zelfgenezing te activeren. Letterlijk én figuurlijk, wat resulteert in een effectief en prachtig gebruik van de zangstem wat daarnaast een zichtbare persoonlijke ontwikkeling met zich meebrengt. Juist ook voor mensen die nooit eerder bewust met zingen bezig zijn geweest en nu door omstandigheden vast lopen in hun leven, zullen baat hebben bij deze zangtherapie.

Je hoeft geen goede zanger te zijn om optimaal te kunnen genieten van je eigen stemgeluid en klankkleur en te ontdekken wat het met jouw lichaam en geest doet!

In een rustige, bosrijke omgeving is mijn praktijk gevestigd; ik combineer een consult zowel in de atelierruimte waar gesprekjes plaatsvinden onder genot van koffie en thee, en in de benedenverdieping bevindt zich een volledig uitgeruste muziekstudio waar ik ademhalings-, klank- en ontspanningsoefeningen doe en waar uiteraard gezongen en (indien gewenst) opnames worden gemaakt van zang en muziek!

Hans: “Door de lessen van Erna heb ik weer plezier gekregen in mijn leven; ze zijn voor mij een lichtpuntje in de week! Haar rust, haar adviezen en haar muzikaal gehoor doen echt veel met mij; ze begeleidt je totdat alles eruit is gehaald wat erin zit.”

Lees verder

Specialisaties

Zangtherapie Coaching Begeleiding Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Communicatieproblemen Depressie Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Vrouwen Mannen Jong volwassenen Jongeren Kinderen Personen met een fysieke beperking Zwangerschap

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Individuele therapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Frans Engels Duits

Werkmomenten

Ma-vr tussen 11-20 uur
Zaterdag- en zondag 12-15 uur

Wachtlijst

geen

Prijs voor een consult

65,- tot 110,-

Duur van de sessie

60 of 90 minuten