Terug naar boven

Mw. Drs. C. Gunneweg

Psychologie Praktijk Den Bosch

Psycholoog

Jan Heinsstraat 38

5211TE Den Bosch-'s-Hertogenbosch - (NB)

Introductie

Meer dan welkom in mijn Psychologie praktijk in Den Bosch, waar ik je heel graag wil bijstaan met problemen die lastig of complex zijn, of te moeilijk en ingewikkeld om alleen te kunnen oplossen. Of het nu gaat om een burn-out, een depressie, relatieproblemen, faalangst, minderwaardigheidsgevoelens, eenzaamheid, teleurstellingen, eetstoornissen, of lastige familieverhoudingen, in alles sta ik je graag bij om je te helpen en voor je klaar.

In het leven krijgt iedereen te maken met mooie en gelukkige momenten, maar helaas evenzeer met tegenslagen, psychisch moeilijke en zware momenten, diepe dalen, conflicten, crises, verdriet, trauma's, rouw, wanhoop en psychische of fysieke ziektes.

Met mijn ruime ervaring, expertise en vakkundige hulp als psychologe en therapeute, hoop ik je ten volste te mogen helpen met problemen die te zwaar, te groot en te lastig zijn geworden om in je eentje op te lossen en te blijven dragen. Niks is vreemd om aan me voor te leggen, en ik help je meer dan graag, door middel van een zo efficiënt mogelijk traject. Het is goed en beter om voor problemen hulp te zoeken, en op te lossen en er samen aan werken, dan om er mee te blijven zitten en deze te moeten dragen.

Ik ben er zowel voor individuele consulten en hulp, als voor stellen in relatietherapie.

Ik hoop van harte dat je/jullie de stap als individu, stel of gezin willen nemen naar mijn hulp, zodat ik je kan bijstaan in de problematiek die er is, en wat door mijn hulp en therapie mogelijk opgelost kan worden.

Je bent meer dan welkom in mijn praktijk in de binnenstad van Den Bosch. Ook visiteer ik aan huis, als dat om welke reden dan ook prettiger is voor de cliënt(en) (soms voelt iemand zich prettiger in de eigen omgeving, of lost dit een praktisch probleem op zoals vervoer)

Door de Covid situatie behoren een consult via telefoon en videobellen ook tot de mogelijkheden.

Lees verder

Therapievormen

Analytische therapie Assertiviteitstraining Begeleiding Meer ...

Ondersteuning bij

Agressiebeheersing Angst - Paniekaanvallen Angst - Sociale angsten Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Gezinnen Ouderen Jongeren Kinderen Samengestelde gezinnen Mannen Volwassenen Jong volwassenen Personen met een fysieke beperking Personen met een visuele beperking Zwangerschap Vrouwen Ouders Koppels

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Dicht bij trein station Met parking Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

Psychologische begeleiding over het internet Psychologische begeleiding via telefoon - gsm Psychologische begeleiding video call (Skype, Zoom e.a.) Psycholoog aan huis In de therapiepraktijk

Consulttype

Gezinsbegeleiding Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Maandag: ochtend/middag/avond
Dinsdag: ochtend/middag/avond
Woensdag: middag/avond
Donderdag: ochtend/avond
Vrijdag: avond

Wachtlijst

Momenteel ruimte

Prijs voor een consult

85,-

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Psychologie, (trauma)therapeut, relatiebemiddeling, mental coaching

Leeftijd

43 jaar

Neem contact op met Mw. Drs. C.

Jan Heinsstraat 38

5211TE Den Bosch-'s-Hertogenbosch - (NB)

Noord-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.psychologiepraktijkdenbosch.nl

Routebeschrijving