Terug naar boven

Korting voor groepspraktijk

Korting voor groepspraktijken: krijg € 20 korting per profiel! (op bedrag excl. btw)
Dit vanaf minimum 4 profielen, op 1 of meerdere van onze websites, op dezelfde praktijklocatie.

Werkwijze

 1. Minimum 4 personen maken een profiel aan. Na aanmaak van je profiel word je automatisch doorgeleid naar de betaalpagina. Onderaan klik je op 'Activeer later'.
 2. Stuur ons een e-mail met de naam van de groepspraktijk en de namen van je collega’s.
 3. Wij sturen jullie een persoonlijke kortingscode specifiek voor jullie groepspraktijk
 4. Ga terug naar de betaalpagina. Daar kan je de kortingscode invoeren.

Nota:

 • Staan er op de praktijklocatie van je groepspraktijk al 3 profielen online? Dan geniet het 4e profiel meteen van korting! De andere profielen ontvangen hun groepspraktijkkorting bij de verlenging van hun profiel.
 • Elk profiel op de praktijklocatie telt mee bij de kortingsberekening, ongeacht op welke van onze sites dit staat (zowel Vind-een-Therapeut.nl, Vind-een-Psycholoog.nl, Vind-een-Coach.nl, enzovoort).
 • De groepspraktijkkorting kan niet gecombineerd worden met de collega-korting.
 • Bij gezamenlijke betaling: De termijn van de profielen begint te lopen vanaf de factuurdatum. De leden die nog geen profiel hebben op het moment van betaling dienen ons hun ordernummer door te mailen op het moment dat hun profiel volledig is, zodat we hun profiel online kunnen plaatsen.
 • Er dienen steeds 4 profielen terug te vinden zijn met vermelding van de groepspraktijklocatie voor de kortingscode wordt doorgegeven. Maak dus alle nodige profielen aan voor je contact met ons opneemt. Nieuwe profielen zijn toegelaten, maar zeker vier profielen dienen betaald en online geplaatst te zijn binnen de termijn van één maand na aanvraag van de kortingscode.
  • Werden er geen vier profielen betaald voor het einde van de periode van één maand na aanvraagdatum, dan zal de loopduur van de reeds betaalde profielen ingekort worden naar het equivalent ten opzichte van het reguliere tarief.
 • Wordt er misbruik vastgesteld bij het gebruik van de groepskorting, dan kan de toekomstige toepassing van de korting ontzegd worden.
 • De korting is van toepassing op het bedrag excl. btw.

Schrijf je hier in als psycholoog!

Onze partners