Korting voor groepspraktijk

Korting voor groepspraktijken van 25 € per profiel! (Op bedrag incl. btw)
Dit vanaf minimum 4 profielen (op een persoonsnaam, zie 'Gebruikersvoorwaarden §2') op 1 of meerdere van onze websites, op hetzelfde praktijkadres.

Werkwijze:

  1. Elke persoon maakt een profiel aan.
  2. Stuur ons een email met de naam en adres van de groepspraktijk en de namen van je collega’s + de naam van de site waarop hun profiel online dient te komen.
  3. Stort elk het standaard bedrag (incl btw) min de korting met vermelding van je naam, ordernummer en praktijknaam.

Na ontvangst en verwerking van alle betalingen, komen de profielen online en worden de facturen individueel verzonden. (Reken tussen 5 à 10 werkdagen voor het verwerken van de betalingen)

Opgelet: Je profiel komt pas online nadat de betaling van de andere groepsleden is ontvangen! Zorg er dus voor dat alle groepsleden tijdig de overschrijving uitvoeren.

Nota:

  • Staan er op het adres van je groepspraktijk reeds 3 profielen online, dan kan er vanaf het 4e profiel genoten worden van deze korting! Elk ander profiel wordt verlengd met korting na de einddatum voor 1 jaar. Volg hiervoor bovenstaande werkwijze.
  • Elk profiel op adres van de groepspraktijk telt mee bij de kortingsberekening, ongeacht op welke van onze sites dit staat.
  • De korting is enkel geldig voor een aanmelding van 1 jaar. Kortingen voor 2 of 3 jaar kunnen niet gecumuleerd worden.
  • Bij gezamenlijke betaling: De leden die nog geen profiel hebben op het moment van betaling dienen ons hun ordernummer door te mailen op het moment dat hun profiel volledig is, zodat we hun profiel online kunnen plaatsen. Leden die 6 maand na de factuurdatum nog geen ordernummer doorgegeven hebben worden voor dit bedrag niet meer online geplaatst. Deze bedragen kunnen niet teruggevorderd noch gecompenseerd worden.
  • De korting is van toepassing op het bedrag incl. btw.

Schrijf je hier in als Psycholoog!