Terug naar boven

Ontdek de kracht van Energy EFT TApping - Deze Training is offline

Deze Training kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Psycholoog.nl. Vind een andere Training via onderstaande links.

Omschrijving

Dit is een trainingsdag vol informatie, inspirerende oefeningen, tips, ideeën, plezier en daarmee ENERGIE! En is inclusief het bijbehorende nederlandstalige handboek.

Energy EFT, Tapping, is een wonderlijke mooie techniek gericht is op positieve energie en stressreductie. Een bijzondere techniek die je instaat stelt veerkrachtiger met emoties en spanning om te gaan!

Tapping is een techniek die Bessel van de Kolk, traumaspecialist en schrijver van het boek traumasporen, ook gebruikt.

Bessel van de Kolktraumaspecialist en schrijver van ‘Traumasporen’ gaf in 2016 en onlangs in 2018 bij het congres georganiseerd door uitgeverij Mens aan: ‘Tapping is een onmisbaar onderdeel van mijn werk om mensen binnen de ‘window of tolerance’ te houden’.

Een therapeut is zelf één van de belangrijkste middelen die in therapie worden ingezet.
De Energy EFT ( Emotional Freedom Techniques) Fundament training geeft therapeuten een vaardigheid in handen om het eigen energieniveau gezond te houden, emotioneel gezond te zijn en zo om te kunnen gaan met spanning en stress die onvermijdelijk zijn in het werkveld van de therapeut. Voeg de basis van Energy EFT toe aan je toolbox. Deze dag is gericht op het gebruik van EFT bij (dagelijkse) spanning en emoties en het versterken van veerkracht. Het fundament van Energy EFT Tapping, de basis van Modern Energy Tapping, is ontwikkeld door Silvia Hartmann van The GoE in Engeland!

Leer en ervaar tijdens deze trainingsdag hoe je deze geweldige techniek kunt inzetten voor jezelf, en samen met anderen.
Ontdek de kracht van Energy EFT!

Schrijf in via Eventbrite, volg de link op www.EFToke.nl of stuur een email EFToke@gmail.com

Zoek een andere cursus

Locatie cursus