Terug naar boven

ASSERTIVITEITSTRAINING (OOK GESCHIKT VOOR HSP's!) - Deze Training is offline

Deze Training kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Psycholoog.nl. Vind een andere Training via onderstaande links.

Omschrijving

Je vindt het lastig om aan te geven wat jouw behoeften en wensen zijn. Je bent geneigd je aan te passen. Op verzoeken zeg je 'ja' terwijl je soms 'nee' bedoelt. Voor jezelf opkomen vind je moeilijk òf je doet dat wel maar op een onhandige of tè directe manier. Je vindt dat anderen soms weinig rekening met je houden. Als je boos bent dan slik je het in of je moppert en klaagt wat. Je hebt de neiging je snel schuldig te voelen en te schamen. Herken je jezelf in (een deel van) dit beeld, dan is deze training geschikt voor jou.

In de training behandelen we diverse onderwerpen die je helpen meer inzicht te krijgen, je krijgt handvatten, we doen oefeningen en je krijgt opdrachten mee voor thuis. Je ontmoet gelijkgestemden, de ervaring leert dat mensen dit prettig vinden.

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten die elk 2 tot 2 1/2 uur duren. De trainingsruimte is landelijk gelegen maar niet afgelegen. De locatie is het beste bereikbaar per auto (of fiets/scooter als je in de buurt woont). Maar ook kun je gebruik maken van het openbaar vervoer. Vanaf de bushalte is het 10 min lopen (buslijn 6), uitstappen bij halte Huygendijkbos).

Zoek een andere cursus

Locatie cursus