Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownBijna alle psychologen bieden weer live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

gestalttherapiegroep

Groepstherapie

IVC vzw

IVC vzw

Kasteeldreef 22

2520 Ranst

Antwerpen

Introductie

Module 3: Focus op 'Deel van het geheel'

Deze formule geeft de mogelijkheid om met een vaste kern van deelnemers, een intens en verdiepend proces aan te gaan. Praktisch betekent deze 3x3 gestaltgroep dat we je uitnodigen om de 3 modules te volgen, maar dat je ook voor elke module apart kan inschrijven. Er kunnen dus deelnemers afvallen en/of bijkomen, tot een max. van 15.

In een gestalttherapiegroep krijg je de kans om je eigen functioneren intensief te onderzoeken en te ontdekken waarin je kan groeien. Je staat stil bij je eigen gedrag, gevoelens en gedachten, zonder te oordelen, en kijkt naar wat er werkelijk gaande is. Je wordt je bewuster van wat jou drijft of tegenhoudt, geeft emoties een plaats en vindt nieuwe manieren om contact aan te gaan. In deze groep werk je vanuit eigen ervaring, zodat je er naderhand in het dagelijks leven ook echt iets aan hebt.

IVC biedt deze gestalttherapiegroepen al meer dan 35 jaar aan. Onze zeer ervaren trainers hebben zowel oog voor de groepsdynamiek als voor elke individuele deelnemer. Zij volgen de gestaltprincipes en bieden een duidelijk en veilig kader waarbinnen elke deelnemer een unieke ervaring kan opdoen. Een aantrekkelijke uitdaging voor al wie zich vlotter door het leven wil bewegen!

Lees verder

Cursusdatums

Start op: vrijdag 12 juni 2020
vrijdag 12 juni 2020Vanaf 15u
zaterdag 13 juni 2020
zondag 14 juni 2020tot 17u

Praktische informatie

Thema's

Therapie Persoonlijke ontwikkeling

Gegeven door

Sara Hendrick

Prijs

€ 155 (vol-pension) + cursusgeld volgens inkomen

Neem contact op met

gestalttherapiegroep
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

IVC vzw

IVC vzw

Kasteeldreef 22

2520 Ranst

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.ivc.be

https://www.ivc.be/files/Folder_GTO_2018-2019.pdf

Routebeschrijving