Terug naar boven

In je kracht na trauma

Groepstherapie

Liesbet Schepkens

Praktijk Reflexio

Edward Pecherstraat 24

2000 Antwerpen

Antwerpen

Introductie

Traumatherapie in groep is een erg doeltreffende manier van behandelen. In groep vind je (h)erkenning, ontmoet je mensen die met hetzelfde thema worstelen en die begrijpen wat je voelt, denkt en doet. Een groep als spiegel, geeft je inzichten en reikt je handvaten aan om beter om te gaan met moeilijkheden. We creëren verbinding met onszelf en de anderen via het delen van kwetsbare en gelijklopende verhalen. Het is een plek waar je de ruimte krijgt om te luisteren, te praten, te voelen, te bewegen, erkenning te ontvangen/te geven, gewoon te zijn. Een plaats waar je kan thuiskomen. De groepstherapie wordt door deelnemers als aangenaam en ondersteunend ervaren. Het geeft je meer draag- en veerkracht en hoop op de weg naar een waardevolle toekomst.

Ik bewaak ten allen tijden de veiligheid voor jou,
Jij voelt wat je wil delen op jouw tempo.

* De behandeling richt zich naar vrouwen die in het verleden een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt van seksueel misbruik
* 8 wekelijkse groepssessies van 2u in kleine groep
* De verschillende technieken die toegepast worden beogen een connectie tussen Mind, Body & Heart zodat herstel van trauma mogelijk is.

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: zaterdag 2 oktober 2021
zaterdag 2 oktober 2021Vanaf 10:00tot 12:00

Praktische informatie

Thema's

Seksueel misbruik Stress, omgaan met Zelfvertrouwen Angst overwinnen Eigenwaarde Meditatie Vrouw - zijn Weerbaarheid Zelfzorg Psychotherapie

Voor

Vrouwen Volwassenen Jongvolwassenen

Gegeven door

Liesbet Schepkens, Klinisch psycholoog - traumatherapeut

Prijs

435€ (inclusief drank/versnapering en werkboek)

Neem contact op met Liesbet

In je kracht na trauma
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Liesbet Schepkens

Praktijk Reflexio

Edward Pecherstraat 24

2000 Antwerpen

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.reflexio.be

Routebeschrijving